Computer accounting


Отиване към съдържанието

За нас

Компютърната и счетоводна къща е основана 1996 г. от специалисти с опит. Фирмата е специализирана в предоставянето на продукти и услуги в областта на информационните технологии, доставка, поддръжка и сервиз на широка гама компютърна и офис техника, изграждане и конфигуриране на компютърни мрежи и не на последно място специалистите нямат тайни в компютърното счетоводство. От основаването си имаме за цел да прилагаме иновации, както при работата с клиенти, така и в техническото изпълнение на възложените ни проекти. Фирмено правило e разбиране нуждите на всеки клиент и предлагане на качествени индивидуални решения в кратки срокове на изпълнение.


Основни цели:

Предоставяне на печеливши решения за клиентите.
Създаване на дълготрайни и коректни бизнес взаимоотношения с всички настоящи и бъдещи клиенти, постигайки все по-високо качество на предлаганите от нас услуги.
Прогресивно разширяване на кръга от клиенти и утвърждаването ни на компютърния пазар като стабилен доставчик и предпочитан партньор.
Основни принципи:

В стремежа си да предложим максимално изгодни условия за клиента, екип от квалифицирани специалисти се грижи за бързото и качествено обслужване, съобразявайки се с личните нужди и предпочитания на всеки един клиент.
От изключителна важност за нас е да работим с проверени в практиката компоненти, тъй като държим на сигурността и качеството на предлаганите от нас системи.
Имайки предвид бързите темпове на развитие на компютърните технологии, професионалната подготовка и опитът на екипа ни са от основно значение за нас. Благодарение на това ние имаме удоволствието да Ви предложим изпитани съвременни технологични решения, които ще отговарят точно на Вашите нужди и изисквания.
Коректност в счетоводното обслужване, както и на фирмите поверили ни състоянието на счетоводните си книги, така и при извършване на инцидентни или ежемесечни услуги.
Фирмен адрес:
Адрес: Сливен, Кирил и Методий 4 Офис: (044) 633656
Е-mail: office@infomat-bg.com
РАБОТНО ВРЕМE

Счетоводен Офис

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:30 часа
Компютърен Сервиз

Понеделник – Петък: 09:00 – 18:00 часа

--------------------------------------------------------------------------------

© 2001 Computer and Account Center. Всички запазени марки са притежание на техните собственици.
Computers Infomat Ltd. Accounting AVE Ltd запазва правото да променя цените без предизвестие, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на компонентите.
Съдържанието на този сайт не може да бъде възпроизвеждано или показвано без писмено съгласие от Computer&Accounting Infomat/AVE Ltd.


Инфомат | Цени | За нас | Услуги | Контакти | Публикувани Отчети 2011 | Публикувани Отчети 2012 | Структура


Назад към съдържанието | Назад към главното меню